top of page
Sunset on Solar Panels

Plaatsen en keuren van zonnepanelen in Kinrooi, Limburg

Energie besparen met zonnepanelen

Op zoek naar een erkend installateur van zonnepanelen in Limburg? Reken op EGS Elektro uit Kinrooi voor het plaatsen en keuren van zonnepanelen en omvormers. Wij streven ernaar om aan de energiebehoeften van onze klanten te voldoen. Energie wordt steeds duurder. Dankzij zonnepanelen kunt u aanzienlijk besparen op uw energiefactuur, verlaagt u het e-peil en verhoogt u de waarde van uw woning of ander gebouw.

Zonnepanelen van Duitse kwaliteit

EGS Elektro plaatst zonnepanelen van Duitse makelij. Duitsland is dan ook Europese baanbreker als het om zonnepanelen met hoge prestaties en duurzame energie gaat. Dankzij die jarenlange ervaring en innovaties in groene energie bent u met zonnepanelen van een Duitse fabrikant verzekerd van een betrouwbare en solide topkwaliteit, een lange levensduur en een hoog rendement. Dankzij die hogere energieopbrengst hebt u de investering van uw zonnepanelen in een aantal jaren terugverdiend en geniet u dus nadien van gratis stroom.

Hoogwaardige omvormers

Een optimaal gebruik van uw eigen stroom? Naast zonnepanelen plaatsen wij ook omvormers, het hart van uw zonne-installatie die zonne-energie omzet naar bruikbare energie. Hiervoor kiezen we resoluut voor omvormers van het Duitse SMA Solar Technology en het Chinese Huawei. Schaduw op uw dak? Dan haalt u met een zonnesysteem uitgerust met optimizers alles uit uw zonnepanelen! Optimizers worden tussen zonnepanelen en omvormers geplaatst. Wij gaan op zoek naar de oplossing die bij uw verbruik, budget en zonne-installatie past.

EGS Elektro

Realisaties

KIES VANDAAG NOG VOOR EEN DUURZAME INVESTERING EN LAAT UW ZONNEPANELEN EN OMVORMERS IN KINROOI, LIMBURG PLAATSEN DOOR EGS ELEKTRO.

Contacteer ons gerust voor professioneel advies op maat.
Neem contact met ons op

bottom of page