top of page

Energiezuinige verlichting aanbrengen

verfijnd lichtplan

Opstellen van een verfijnd lichtplan

Zowel in uw woon- als in uw werkruimte is licht essentieel. De tijd dat verlichting uitsluitend functioneel moest zijn, is definitief voorbij. Vandaag de dag draait het ook om sfeer, elegantie en verbruik. 

Woont u in een vrij oud pand of is uw handelszaak in de vorige eeuw gebouwd? Dan is het waarschijnlijk dat uw verlichting niet (meer) voldoet aan de strenge hedendaagse normen. Onze elektromonteurs zorgen voor een verbeterde verlichting aan de hand van een grondige lichtstudie.

  1. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën. 

  2. Wij geven u realistisch advies op maat en stellen een lichtplan op.

  3. Wij installeren uw volledige binnen- en buitenverlichting.

Expert in relighting - relamping

Is uw energiefactuur te hoog en heeft u toch relatief weinig lichtcomfort? Wij komen bij u thuis of in uw handelszaak langs om een uitgebreide relighting uit te voeren. Wij vervangen uw complete verlichtingssysteem door een moderne structuur die u meer lichtsterkte, meer comfort en torenhoge besparingen biedt. Zijn de draagconstructies van uw lichtbronnen nog in goede staat en conform de huidige regelgeving?

Bel ons voor een relamping en wij treden op om uw verouderde lampen te vervangen door nieuwe, energiebesparende modellen. 

Wij passen relighting – relamping toe op al uw verlichting:

  • Accentverlichting: verlichting van een bepaald gedeelte van uw ruimte, doorgaans om de nadruk te leggen op uw decoratie

  • Basisverlichting: hoofdschakelaars, meestal aangesloten op grote lampen

  • Functionele verlichting: wit licht voor op uw werkplek

  • Sfeerverlichting: spots in warme kleuren, licht voor uw tuinterras

functionele verlichting

Realisaties

DENKT U AAN EEN LICHTSTUDIE VOOR UW WONING OF VOOR UW BEDRIJFSGEBOUW EN BEVINDT U ZICH RONDOM KINROOI OF ELDERS IN DE PROVINCIE LIMBURG?

Schakel EGS Elektro in en geniet van uitstekend lichtcomfort aan eerlijke prijzen.

bottom of page